Je čas na refreš stylu. Vyberte si ze 100 nejlepších pánských účesů a střihů pro rok 2018.
Je čas na refreš stylu. Vyberte si ze 100 nejlepších pánských účesů a střihů pro rok 2018.

Pánské účesy 2018 – 100 nových střihů pro muže

Refrešujte svůj účes. Pánské účesy 2018 přináší především praktické střihy, svěží a rychlý styling a samozřejmě spousty moderních a elegantních prvků, které z vás ve vteřině udělají přesně to, čím chcete nebo potřebujete být. Podívejte se na 100 nových střihů s účesy pro muže 2018. Nové pánské střihy jsou tady.

Za nový účes rozhodně neutratíte tolik jak za nové auto, přitom svůj statut dokáže zvednout po zhruba hodince strávené v kadeřnickém křesle. Je čas na změnu! A rozhodně k lepšímu. Protože nové pánské účesy 2018 jsou především praktické, snadno udržovatelné a jediné, co po vás budou chtít, je jednou za čas obnovit střih u kadeřníka nebo holiče.

Nové pánské účesy 2018: Je čas na refreš stylu. Vyberte si ze 100 nejlepších pánských účesů a střihů pro rok 2018.
Nové pánské účesy 2018: Je čas na refreš stylu. Vyberte si ze 100 nejlepších pánských účesů a střihů pro rok 2018.

Žádná překomplikovanost ani nepraktičnost ve střizích se letos nekoná – účesy jsou podobné jako móda pro muže. Základem je ale kvalitně provedený pánský střih a bonus v podobě kvalitního stylingu pro muže. Ten vám nejlépe doporučí profesionální pánský kadeřník a rovněž vám ukáže, jak s ním při každodenní úpravě účesu pracovat. No a pokud máte rádi změnu, poproste jej, ať vám předvede, jak lze váš pánský účes různě upravit. Účesy pro muže 2018 jsou totiž charakteristické i svojí snadnou variabilností. Takže – jde se na pánské účesy 2018. Tady je 100 nejlepších pánských účesů letošního roku.

Pánské účesy 2018 – velká fotogalerie

Na co letos vsadit? Pánské účesy 2018 se vrací k punk stylu. Nejde o žádné extrémní číro. Stačí vlasy nechat prostříhat tak, aby jste jim doma DIY stylingem dokázaly dodat malinko střapatý vzhled. Opačným „extrémem“ v účesech pro muže jsou pak malinko delší vlasy sčesávané dozadu se zcela hladkým uhlazením á la 30 . léta. Jen délka je o něco delší. Pěšinka je letos spíše nenápadná a ofina učesaná mírně nahoru. Nosí se i styl zcela nakrátko. Ne však dohola, ani na ježka. Takto extrémně krátké pánské vlasy 2018 jsou pak vystínované délkou vyholených partií. Bohužel krátké v tomto případě neznamená bezúdržbové. Naopak. Na četnost návštěv holiče či pánského kadeřníka jsou to pánské účesy velice náročné. Hitem jsou i prosvětlené délky pánských vlasů. Pořád letí kombinace dokonalých střihů s dokonale střiženými vousy.

GALERIE: Pánské účesy 2018

Trendy pro letošní střihy a účesy pro muže 2018

  • Střihy a styling ve stylu DIY punk
  • Delší střih a zcela hladký lesklý styling á la prodloužená 30. léta
  • Nenápadná pěšinka s ofinou na stranu a nahoru současně
  • Prosvětlené délky vlasů – světlejší melírování na koncích vlasů
  • Extra krátké vlasy se stínováním pomocí různě dlouhých partií
  • Kombinace dokonalého střihu vlasů s dokonale střiženými vousy
beenhere

NÁŠ TIP

Sledujte naši rubriku Pro muže >>
Tipy na další pánské účesy >>

Zdroj obrázků: Shutterstock, účesy českých a světových kadeřníků, koláže ContentPub s.r.o. – specialista na copywriting a vizualizaci obsahu

CHCI MAGAZÍN VLASY A ÚČESY ZDARMA!

Nechejte si zasílat časopis Vlasy a účesy do své e-mailové schránky! Staňte se členem největší komunity lidí, kteří milují své vlasy a vědí, že zdravé a krásné vlasy jsou korunou krásy!

Váš e-mail

Jsem profesionální kadeřník