Jaký byl letos galavečer Kadeřníka roku 2017, soutěže s oficiálním názvem Czech&Slovak Hairdressing Awards? Plný hezkých účesů a skvělých kadeřníků!
Jaký byl letos galavečer Kadeřníka roku 2017, soutěže s oficiálním názvem Czech&Slovak Hairdressing Awards? Plný hezkých účesů a skvělých kadeřníků!

Galavečer Kadeřníka roku 2017

Jaký byl letos galavečer Kadeřníka roku 2017, soutěže s oficiálním názvem Czech&Slovak Hairdressing Awards? Plný hezkých účesů a skvělých kadeřníků!

Již tradičně v pražském Foru Karlín proběhlo v sobotu 11. listopadu 2017 slavnostní vyhlášení výsledků prestižní a nezávislé kadeřnické soutěže Kadeřník roku 2017 s oficiálním názvem soutěže Czech and Slovak Hairdressing Awards, která již patnáctým rokem probíhá za podpory Schwarzkopf Professional, divize profesionální vlasové kosmetiky společnosti Henkel. Zájem o letošní soutěž ze strany salonů byl nad očekávání. Do soutěže se přihlásilo více kadeřníků s větším počtem kolekcí než v minulém roce! Titul Kadeřník roku 2017 (Hairdresser of the Year) a pomyslného kadeřnického Oscara pro rok 2017 nakonec získal Igor Sedlák ze Salón Igor Sedlák v Prešově. Po několika letech vlády českých kadeřníků tak putuje titul Kadeřník roku na Slovensko. Galavečer Kadeřníka roku 2017 patřil Igorovi. Ten kromě absolutního vítězství zvítězil i v kategoriích Dámský komerční účes Slovensko a Cena tisku SR.

„Rád bych poděkoval celému týmu, který mi s kolekcí pomáhal a také svojí ženě. Těší mě, že jsem byl v nominaci i s Petrou Měchurovou, protože jsem se od ní o focení kolekcí hodně naučil, takže děkuji i jí…mám velkou radost,“ řekl při velmi emotivním přebírání ceny nový nositel titulu Kadeřník roku 2017.

Kadeřníkem roku 2017 je Slovák Igor Sedlák z Prešova.
Kadeřníkem roku 2017 je Slovák Igor Sedlák z Prešova.

Vítěze jednotlivých kategorií vybírala nezávislá mezinárodní porota složená z odborníků. Součástí této poroty byly kadeřnické hvězdy a také zástupci fashion světa. Celkově bylo uděleno 13 ocenění v jednotlivých kategoriích. Letošní novinkou bylo to, že výsledky byly vyhlášeny ve stejném roce, ve kterém byla soutěž odstartována.

Czech and Slovak Hairdressing Awards 2017 / Kadeřník roku 2017 – vítězové

  • Absolutní vítěz – Kadeřník roku 2017: Igor Sedlák, Salón Igor Sedlák Prešov, SR
  • Objev roku 2017: Pavlína Fulínová, Tony&Guy Praha, ČR
  • Avantgardní účes 2017: Robin Bilka, New You Praha, ČR
  • Kolorista roku 2017: Jan Hlaváček, Hairthusiasts Praha, ČR
  • Dámský komerční účes Praha 2017: Petra Měchurová, Salon Petra Měchurová Praha, ČR
  • Dámský komerční účes Čechy 2017: Romana Topinková, Salon RT Plzeň, ČR
  • Dámský komerční účes Morava 2017: Marcela Blechová, Kadeřnický salon TOP Třebíč, ČR
  • Dámský komerční účes Slovensko 2017: Igor Sedlák, Salón Igor Sedlák Prešov, SR
  • Pánský komerční účes 2017: Martin Tyl, New You Praha, ČR
  • Cena tisku ČR 2017: Jan Hlaváček, Hairthusiasts Praha, ČR
  • Cena tisku SR 2017: Igor Sedlák, Salón Igor Sedlák Prešov, SR
  • Cena veřejnosti ČR 2017: Lenka Bechyňová, Yvet Röhrich Děčín, ČR
  • Cena veřejnosti SR 2017: Petra Podolanová, Kaderníctvo Valéria Brokešová Nové Mesto nad Váhom, SR
  • Tým roku 2017: Toni&Guy

13 kadeřnických Oscarů pro ty nejlepší v oboru

Kromě vítěze letošního ročníku Czech and Slovak Hairdressing Awards 2017, Igora Sedláka, získal více ocenění i Jan Hlaváček z Hairthusiasts. Jan získal za svoji barevnou kolekci titul Kolorista roku a obhájil tak prvenství z loňského ročníku. Bodoval také u novinářské poroty a získal Cenu tisku CZ. Dvě ceny získal i salon New You. Ve velmi vyrovnané kategorii Pánský komerční účes si prvenství odnesl Martin Tyl a v umělecké kategorii Avantgarda byl oceněn jeho kolega ze salonu New You, Robin Bilka.

Tradičně silná kategorie Dámské účesy se dělí do čtyř kategorií. Za kolekci pro Dámský účes Praha byla oceněná Petra Měchurová ze Salonu Petra Měchurová. Cena v kategorii Dámský účes Čechy putovala do plzeňského Salonu RT a získala ji se svojí kolekcí Romana Topinková. V kategorii Dámský účes Morava se z ocenění radovala Marcela BlechováKadeřnického salonu TOP. Ocenění za Dámský účes Slovensko získal celkový vítěz Igor Sedlák ze Salonu Igor Sedlák. V kategorii Tým roku se nakonec z prvního místa radoval salon Toni&Guy. Titul Objev roku, který mohou vyhrát kadeřníci do 21 let, získala Pavlína Fulínová, která je také ze salonu TONI & GUY. Udělena byla také Cena veřejnosti, kterou převzala za Českou republiku Lenka Bechyňová ze salonu Yvett Röhrich a za Slovensko Petra PodolanováKaderníctvo Valéria Brokešová.

Galavečer Kadeřníka roku 2017: Takto se na pódiu těšili letošní vítězové Czech and Slovak Hairdressing Awards 2017.
Galavečer Kadeřníka roku 2017: Takto se na pódiu těšili letošní vítězové Czech and Slovak Hairdressing Awards 2017.
beenhere

NÁŠ TIP

Sledujte speciál s dalšími informacemi a zajímavostmi ze soutěže Czech&Slovak Hairdressing Awards – KADEŘNÍK ROKU

Essential Looks představil vlasové trendy pro podzim a zimu 2017

Slavnostní galavečer Kadeřníka roku 2017, který svým vtipem okořenila moderátorská dvojice Iva Pazderková a Jakub Prachař, představil rovněž vlasové trendy Essential Looks od Schwarzkopf Professional s názvem Iconic Collection pro podzim a zimu 2017. Tato kolekce představuje tzv. „Best of“, tedy ty nejvýraznější trendy Essential Looks kolekcí z posledních let. Vlasová show v podání týmu technologů vedených mezinárodním školitelem Tiborem Priklerem hýřila barvami a technickou propracovaností jednotlivých účesů.

Galavečer Kadeřníka roku 2017 představil vlasové trendy Essential Looks od Schwarzkopf Professional s názvem Iconic Collection pro podzim a zimu 2017.
Galavečer Kadeřníka roku 2017 představil vlasové trendy Essential Looks od Schwarzkopf Professional s názvem Iconic Collection pro podzim a zimu 2017.

Krystalizující a jedinečnou vlasovou show s názvem Nadechnutí představila i držitelka titulu Kadeřník roku 2015 Misha Čadková. Nádherná show vypráví podle její autorky o naději, víře a síle vůle. O proměnách života, o etapách zlých i dobrých, o cestě ze dna vzhůru, nalezení sebe sama, o vnitřním hlasu, o naslouchání a odvaze i o zhmotnění snů. Přehlídka znázorňuje proměny života každého z nás.

Nadechnutí – vlasová show Mishy Čadkové na galavečeru Kadeřníka roku 2017.
Nadechnutí – vlasová show Mishy Čadkové na galavečeru Kadeřníka roku 2017.
Show Mishy Čadkové na galavečeru Czech and Slovak Hairdressing Awards 2017.
Show Mishy Čadkové na galavečeru Czech and Slovak Hairdressing Awards 2017.

Slavnostní vyhlašování vítězů kadeřnického umu doplnil doprovodný hudební a také adrenalinový program. V rámci Bungee show předvedli profesionální akrobaté, kteří se učili létat v Escuale Circo de Carampa, show, ze které se ježily vlasy! Poté pódium opanovaly rytmy bubnů, kterými karlínské forum zaplnila skupina Marimba live drums.

Slavnostní večer, který byl oslavou krásy, kreativity a technické dokonalosti a prezentoval nejlepší účesy za rok 2017, si nenechaly ujít ani veřejně známé osobnosti. Večer ozdobily svojí přítomností topmodelka Zuzana Stráská, modelka Kateřina Sokolová, dorazily také herečky Míša Maurerová a Bára Mottlová a oblíbená moderátorka Gabriela Lašková.

Slavnostní Galavečer soutěže Kadeřník roku, která vznikla v roce 1985 ve Velké Británii a v současnosti se koná v řadě dalších zemí, každoročně vedle vítězů dílčích kategorií vynese na výsluní slávy absolutního vítěze s titulem Kadeřník roku. Sponzorem a organizátorem soutěže je Schwarzkopf Professional, divize profesionální vlasové kosmetiky firmy Henkel.

Zdroj obrázků: Schwarzkopf Professional, Václav Tměj, koláže ContentPub s.r.o. – specialista na copywriting a vizualizaci obsahu

CHCI MAGAZÍN VLASY A ÚČESY ZDARMA!

Nechejte si zasílat časopis Vlasy a účesy do své e-mailové schránky! Staňte se členem největší komunity lidí, kteří milují své vlasy a vědí, že zdravé a krásné vlasy jsou korunou krásy!

Váš e-mail

Jsem profesionální kadeřník