Lázně nejsou jen o rekonvalescenci po úrazu nebo nemoci. Stále častěji jsou o relaxaci nebo nám mohou pomoci k lepšímu vzhledu.
Lázně nejsou jen o rekonvalescenci po úrazu nebo nemoci. Stále častěji jsou o relaxaci nebo nám mohou pomoci k lepšímu vzhledu.

Lázně pomohou překonat stres a udělají vás krásnějšími!

Lázně nejsou jen o rekonvalescenci po úrazu nebo nemoci. Stále častěji jsou o relaxaci nebo nám mohou pomoci k lepšímu vzhledu.

Někdy nás trápí určité zdravotní problémy, jindy se třeba jen cítíme totálně vyčerpaní. A jsou taky chvíle, kdy si říkáme, že by bylo dobré udělat něco pro svůj lepší vzhled. Nemusíme být v důchodovém věku abychom si říkali, že bychom si raději než na dovolenu po památkách či k moři zašli do lázní. Nakonec ale dovolená skončí jako dřina na kole, která je sice hezká, ale moc si při ní neodpočinete a po týdnu opět hajdy do práce. Na vysněný odpočinek v lázních již nezbývá čas. Takto to být ale nemusí! Do lázní nemusíte jezdit nikam daleko. Třeba je máte za rohem a ani o nich nevíte. Rovněž nemusíte pobyty v lázních, či už spojené s řešením vašich zdravotních, estetických či relaxačních potřeb, plánovat jako dlouhodobé. Mnohdy postačí procedurám věnovat pár minut či hodin denně, nebo si pro ně vyčlenit volný den či víkend. Přesně tomu jsou uzpůsobeny také pražské lázněLázně Jupiter. Můžete sem dle potřeby docházet na jednotlivé procedury, nebo sebe či své blízké obdarovat některým z lázeňských balíčků, který obsahují skutečně velké množství na míru šitých balíčků se SPA programy.

Lázně Jupiter jsou oázou pro zdraví a krásu v centru Prahy.
Lázně Jupiter jsou oázou pro zdraví a krásu v centru Prahy.

Relaxujte díky hammam masážím!

Stres nás dohání na každém kroku. Není to jen ten nepříjemný těžký pocit u žaludku. Zejména dlouhodobý stres se často promění v různé zdravotní problémy, včetně těch nejhorších, jakými může být rakovina. Stres se projevuje také na našem vzhledu. Ovlivňuje kvalitu naší pleti, vlasů, často je to právě stres, který způsobí naše nadměrné přibírání na hmotnosti. Stres je velice záludná záležitost. Můžete třeba vykonávat po celý den v podstatě nenáročnou práci na počítači a i tak vás stres může dostihnout! Třeba jen díky nesprávnému sezení, špatně natočenému monitoru počítače či třeba „zlobivé“ myši, která nereaguje dostatečně rychle na vaše podněty, nebo má nesprávný tvar. Stres se pak zkombinuje obvykle s bolestí šíje a zad a skutečně nemalý zdravotní problém je tady. Samozřejmostí, jak se mu vyvarovat, je samozřejmě nalezení příčiny vašich obtíží a odstranit je. Ale nejrychlejší cestou, jak vzniklé bolesti a s nimi související problémy zmírnit jsou masáže. Vhodné jsou právě hammam masáže, které v sobě spojují fyzické uvolnění s uvolněním psychickým.

Specialisty na známou omlazující tureckou masáž hammam najdete v pražských Lázních Jupiter.
Specialisty na známou omlazující tureckou masáž hammam najdete v pražských Lázních Jupiter.

Česko je doslova přeplněno nabídkami thajských masáží (ne vždy kvalitními), ale za hammam (někdy také nesprávně uváděné jako hamam) masážemi jste si museli zajít do Turecka. Právě pro něj jsou tyto masáže typické a nabízí se doslova na každém kroku – nejen pro uspokojení turistů, ale jako součást turecké tradice pro domácí obyvatele. Masáž hammam má turecký původ a snoubí v sobě exotiku spojenou se skvělou schopností uvolnit tělo i psychické napětí. Je to mokrá forma masáže, kde vás nejdříve masér polije vodou a následně na vás pomocí vymačkávání ručníku nanese bohatou pěnu. Hammam masáž má estetické účinky, jelikož je díky ní tělo velice šetrně ošetřeno peelingem. Současně je jemně masírováno, takže je to skvělá masáž i pro ty, kdo nejsou příznivci příliš silných masérských tlaků. V neposlední řadě jsou hammam masáže naprosto dokonalou relaxací a revitalizací pro celé tělo. Klidně bych hammam masáž nazvala omlazující masáží, protože se rozhodně omlazeni po této až hodinové turecké proceduře v Lázních Jupiter budete cítit.

Lymfatické masáže dokážou vyřešit až 70 % našich zdravotních a kosmetických problému!

Často si lymfatické masáže spojujeme jen se zmírněním příznaků celulitidy. Ale ucpaný lymfatický systém nám způsobuje mnohé další zdravotní trable. Za ně může mimo jiné sedavé zaměstnání a také nedostatek zdravého pohybu – protože není pohyb jako pohyb. Nahození lymfatického systému nám pomůže po zdravotní stránce i po stránce zlepšení vzhledu. Zbaví nás řady fyzických i psychických problémů, často dokáže odstranit nadměrnou únavu, se kterou mnozí z nás neúspěšně bojujeme.

Lázně Jupiter se na lymfatické masáže specializují. Kromě jednotlivých typů procedur lymfatických masáží, nabízí lázně také speciální lázeňský lymfatický ozdravný program. Cílem jeho absolvování je vyčištění a zprůchodnění lymfatických uzlin a mízních cév. Viscerální tuk v cévách se během procedury mechanicky rozmělní a dojde k odbourání toxického odpadu i vnitřního tuku z okolí orgánů. Průvodním znakem bývá rovněž snížení zvýšeného krevního tlaku do stavu odpovídajícímu požadovanému normálu. Lymfatická masáž umí též odstranit bolesti kloubů i zad.

Lymfatické masáže umí s úspěchem redukovat a odstranit řadu zdravotních potíží a pomoci nám k lepšímu vzhledu.
Lymfatické masáže umí s úspěchem redukovat a odstranit řadu zdravotních potíží a pomoci nám k lepšímu vzhledu.

Lymfatická masáž má samozřejmě kromě zdravotních účinků také výrazné a rychle viditelné estetické účinky. Díky ní dochází k rozbíjené tukových lipomů v podkoží a lymfatická masáž tak úspěšně likviduje celulitidu. Je však účinná i v boji s vráskami, striemi, zpevňuje ochablou kůži a to včetně podbradků nebo očních váčků. V neposlední řadě nám lymfatické masáže pomohou hubnout. Díky zrychlení metabolismu buněk po správně provedené lymfatické masáži umí naše tělo nastartovat hubnoucí procesy.

Liposukce bez skalpelu? Moderní lázně umí odstraňovat tuk bez bolesti!

„Nechám si udělat liposukci“ – tak tohle z nás mnohdy vypadne ve chvíli, když se podíváme na svá statnější stehna nebo když v pasu nesepneme džíny. Často nemusíme mít ani nadváhu, aby nás na různých místech těla trápil tuk, bez kterého by nám to rozhodně slušelo více. Ale jít pod skalpel? Ten přece i přes tu největší snahu plastických chirurgů vždy zanechá stopy po zákroku. Navíc krásnou po invazivní liposukci hned tak nebudeme a všechny tyto zákroky jsou spojené s poměrně dlouhou a omezující rekonvalescencí. Tak tomu ale není u neinvazivní lipusukce. Ta nepotřebuje skalpel ani chirurga – a je bez bolesti! Procedury bezbolestní neinvazivní liposukce nabízí také pražské Lázně Jupiter.

Nechirurgická neinvazivní liposukce je bezbolestná a pomůže nám být krásnějšími bez dlouhé a omezující rekonvalescence.
Nechirurgická neinvazivní liposukce je bezbolestná a pomůže nám být krásnějšími bez dlouhé a omezující rekonvalescence.

Existuje několik metod neinvazivní liposukce a lázeňští odborníci vám poradí, která je pro vás ta nejvhodnější. Obvykle bude vyžadovat maximálně 20 až 40 minut vašeho času v několika opakováních. Zákroky si tak můžete rozdělit nejen časově, ale také finančně a čas ani peníze se nestanou limitujícím faktorem, proč si nedopřát být krásnější.

Zdroj obrázků: Lázně Jupiter

CHCI MAGAZÍN VLASY A ÚČESY ZDARMA!

Nechejte si zasílat časopis Vlasy a účesy do své e-mailové schránky! Staňte se členem největší komunity lidí, kteří milují své vlasy a vědí, že zdravé a krásné vlasy jsou korunou krásy!

Váš e-mail

Jsem profesionální kadeřník