Ať už na ples, večírek nebo do divadla – společenské účesy pro dlouhé vlasy z kolekce Saint Algue jsou skvělým řešením, jak se slavnostně učesat.
Ať už na ples, večírek nebo do divadla – společenské účesy pro dlouhé vlasy z kolekce Saint Algue jsou skvělým řešením, jak se slavnostně učesat.

Společenské účesy pro dlouhé vlasy

Ať už na ples, večírek nebo do divadla – společenské účesy pro dlouhé vlasy z kolekce Saint Algue jsou skvělým řešením, jak se slavnostně učesat.

Nové společenské účesy pro dlouhé vlasy z kolekce Saint Algue vás učešou pro mnoho slavnostních příležitostí. Pro podobné účesy je důležitá především základní příprava vlasů. Potřebují dodat objem pomocí stylingu, vyfoukání i tupírovací techniky. K bohatosti si však můžete pomoci i různými vycpávkami účesu nebo přidávanými clip-in prameny. Společenské účesy pro dlouhé vlasy od Saint Algue se sice prezentují na jahodovém blond odstínu, ale stejně hezky vyniknout i na tmavých hnědých vlasech, případně na vlasech barvených třeba do měděných či jiných červených odstínů. Čím více však budou jednotlivé prameny vlasů prostínované, tím více tyto účesy vyniknou.

Společenský účesy pro dlouhé vlasy z kolekce Saint Algue.
Společenský účesy pro dlouhé vlasy z kolekce Saint Algue.

Společenské účesy pro dlouhé vlasy z kolekce Saint Algue

Společenské účesy pro dlouhé vlasy jsou v kolekci Saint Algue sestavené z různě posazených výčesů. Bohatý ornamentální drdol posazený vysoko na hlavě střídá nízký výčes sepnutý na krku nebo drdol se zaplétaných pramenů ozdobených sušenými květinami – s růžemi. Nejrozpustilejším účesem mezi společenskými účesy pro dlouhé vlasy z kolekce Saint Algue je nízko posazený bohatý cop sepnutý módní jednoduchou kovovou sponou.

GALERIE: Společenské účesy pro dlouhé vlasy – Saint Algue

Opět platí, že společenské účesy pro dlouhé vlasy se mají v této sezóně rozvlnit. Stačí mírně, ale vlny dopomůžou k většímu objemu účesu. A dlouhé společenské účesy si na bohatosti zakládají. Dalším hitem je využívání pletených copů při tvorbě společenských účesů pro dlouhé vlasy. Extra módní je v provedení společenského účesu rybí cop.

Zdroj obrázků: účesy Saint Algue